TESTIMONI

Kepada Mereka yang Pernah Mengunakan Produk-produk keluaran HPA diharap dapat menyumbang testimoni anda dengan emailkan di firdaushpa@yahoo.com.untuk di muatkan dalam laman ini.sekian terima kasih.

Kopi Radix,Madu dan Minyak Herba (Md Ali b. Osman / mdaliosman@gmail.com)
assalamualaikum. saya telah mendengar beberapa kali bahawa jika demam minum kopi radix 2 sachets.pagi semalam anak mulai saya panas badannya, bila tengahari panasnya bertambah. isteri saya mencadangkan supaya bawa ke klinik. saya syorkan supaya minum kopi radix 2 sachets dan campur dengan madu. Alhamdulillah panas badannya semakin menurun dan tiada lagi panas sebelum waktu maghrib. peristiwa ke dua pula ialah ketika anak saya terkena sengat lebah di kampung (ipoh) pada malam hari ketika majlis pernikahan adik ipar. oleh kerana tiada minyak herba saya menyapu minyak panas. keesokan paginya dia mengadu masih sakit. saya pun membeli minyak herba di cawangan ipoh raya dan menyapu di kakinya. Alhamdulillah petangnya kakinya tidak sakit lagi dan boleh berjalan seperti biasa. semoga hpa terus berkembang dan di rahmati Allah. 
 

Herba Tuju Angin & Kopi Radix - Killer Product..(MISALAWATI BINTI NAWAWI, / anatawashieladesio@hotmail.com)
SAYA MENGALAMI MASALAH ANGIN DALAM BADAN INI MENYEBABKAN SAYA SELALU LESU DAN LENGUH-LENGUH BADAN, SEJAK MENGAMAL KAN DUA PRODUK INI SELAMA SEMINGGU, SAYA RASA SEMAKIN SIHAT, BERTENAGA DAN EMOSI SAYA JUGA BERTAMBAH BAIK. SAYA SEKARANG TERUS MENGAMALKAN PRODUK-PRODUK HPA DAN MENGESYORKAN KEPADA TEMAN-TEMAN DAN SAUDARA MARA.. BAGI SAYA TIADA PRODUK LAIN YANG MEMBERIKAN KESAN PENYEMBUHAN DALAM TEMPOH MASA YANG SANGAT SINGKAT SEPERTI PRODUK INI.

Set Bersalin -(shamila binti mat saad,  sahuan.ridzuan @yahoo.com)
Saya baru saja selamat melahirkan anak pada 26.08.2007 yang lalu. teman menyarankan supaya saya mengunakan produk hpa semasa dalam berpantang. melihat dari harga yang berpatutan dan barangan yang cukup sempurna untuk orang dalam berpantang. saya telah tertarik untuk mencuba produk hpa. alhamdulillah ! sekarang perut saya tak buncit, badan menjadi ringan dan ramai rakan yang terpesona dengan tubuh saya. ramai kenalan yang menyatakan saya seperti bukan seperti baru melahirkan anak dan berpantang. wajah saya ceria dan lebih bersemangat untuk meneruskan kerja harian saya.
 
 
.